Error running Xamarin.IOS samples on device


#1

Hallo, 

I tried to run the Shinobi Xamrin.IOS samples on an IPAD, but I am getting always errors. On the simulator is running completely, but by running on a device I am getting the following errors:

clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

error MT5211: Native linking failed, undefined Objective-C class: _OBJC_CLASS_$_SChartAnimationCurveProtocol. If ‘_OBJC_CLASS_$_SChartAnimationCurveProtocol’ is a protocol from a third-party binding, please check that it has the [Protocol] attribute in its api definition file, otherwise verify that all the necessary frameworks have been referenced and native libraries are properly linked in.

error MT5211: Native linking failed, undefined Objective-C class: _OBJC_CLASS_$_SChartData. If ‘_OBJC_CLASS_$_SChartData’ is a protocol from a third-party binding, please check that it has the [Protocol] attribute in its api definition file, otherwise verify that all the necessary frameworks have been referenced and native libraries are properly linked in.

error MT5211: Native linking failed, undefined Objective-C class: _OBJC_CLASS_$_SChartDatasource. If ‘_OBJC_CLASS_$_SChartDatasource’ is a protocol from a third-party binding, please check that it has the [Protocol] attribute in its api definition file, otherwise verify that all the necessary frameworks have been referenced and native libraries are properly linked in.

error MT5211: Native linking failed, undefined Objective-C class: _OBJC_CLASS_$_SChartLayer. If ‘_OBJC_CLASS_$_SChartLayer’ is a protocol from a third-party binding, please check that it has the [Protocol] attribute in its api definition file, otherwise verify that all the necessary frameworks have been referenced and native libraries are properly linked in.

error MT5211: Native linking failed, undefined Objective-C class: _OBJC_CLASS_$_SChartLegendItem. If ‘_OBJC_CLASS_$_SChartLegendItem’ is a protocol from a third-party binding, please check that it has the [Protocol] attribute in its api definition file, otherwise verify that all the necessary frameworks have been referenced and native libraries are properly linked in.

error MT5210: Native linking failed, undefined symbol: _OBJC_METACLASS_$_SChartDatasource. Please verify that all the necessary frameworks have been referenced and native libraries are properly linked in.

error MT5202: Native linking failed. Please review the build log.

Can anybody help me, please?


#2

Hi,

It looks as though you may be using an older version of our library with the latest version of Xamarin Studio. Try upgrading to our latest version (2.7.0) or set your type registrar to ‘oldstatic’ as explained on Xamarin’s advanced topics guide.

Regards,
Jan